BIOREVITALISAATIO

MITÄ BIOREVITALISAATIO ON
Biorevitalisaatio on aikuista ihoa elvyttävä ja runsautta luova tehokas hoitomuoto, jossa ihon alle injektoidaan ihoa kosteuttavaa, kirkastavaa, elastisuutta lisäävää ja juonteita pehmeästi täyttävää bioaktiivista geeliä. Toisin kuten juonteita paikallisesti täyttävät pistoshoidot, biorevitalisaatio tehdään koko kasvoille ja tarvittaessa kaulalle ja dekolteelle. Siksi se antaa hehkua ja luonnollista runsautta ihon koko yleisilmeelle.

REVOFIL AQUASHINE MESOTERAPY FILLER

Biorevitalisaatio-hoidossa käytetty Revofil Aquashine Mesoterapy Filler on ihoa kirkastava ja monipuolisesti hoitava aktiiviaineyhdistelmä, joka sisältää 4 eri peptidiä, 24 aminohappoa, 14 vitamiinia ja 8 mineraalia ja entsyymiä. Geelin hyaluronihappopitoisuus on 15 mg/ml.

BIOREVITALISAATIO-HOITO
Jo yhdellä biorevitalisaatio-hoidolla on vaikutusta. Pitkäaikaisen tuloksen aikaansaamiseksi sitä suositellaan sarjahoitona. Lähtötilanteesta riippuen asiakkaalle tehdään 2-3 hoitoa kahden viikon välein.  Hoidon jälkeen ihossa näkyy pieniä injektoinnin jälkiä ja mustelmaherkkä asiakas saattaa saada vähäisiä mustelmia. Töihin voi yleensä palata jo seuraavana päivänä, sillä merkit piiloutuvat meikin alle.

HUOMIOI ENNEN BIOREVITALISAATIOTA
Biorevitalisaatiota ei tehdä, jos sinulla on verenohennuslääkitys. Aspiriinin ja omega-3-tuotteiden käyttö kannattaa lopettaa viikkoa ennen hoitoa, ne saattavat aiheuttaa mustelmia. Myös tulehdus, virus ja herpes ovat esteitä hoidolle. Injektio saattaa laukaista herpeksen, jos sitä on aikaisemmin esiintynyt. Hoitoa edeltävänä viikkona suositellaan herpestä ehkäisevää lääkitystä. Hoidettavalla alueella ei saa olla haavoja tai ihottumia.