ENVIRON-ERIKOISKASVOHOIDOT

MITÄ ENVIRON-ERIKOISKASVOHOIDOT OVAT?

Lähes jokainen meistä kärsii kroonisesta A-vitamiinivajeesta. Tästä johtuen iho ikääntyy ikävuosiaan nopeammin ja siihen muodostuu muita ongelmia.

Environ on ihon A-vitamiinitasapainon palauttava tieteellisesti perusteltu hoitomenetelmä, joka perustuu ihon vitamiinikäsittelyyn ja A-vitamiinitasapainon palauttamiseen. ENVIRON-kasvohoidoissa käytetään korkealuokkaisia Environ ihonhoitotuotteita, A-, E-, ja C-vitamiineja sekä beetakaroteenia, jotka imeytetään ihon syviin kerroksiin iontoforeesin, sonoforeesin ja/tai mikroneulauksen avulla.

ENVIRON-hoidot vaativat pitkäjänteistä sitoutumista, mutta säännöllisestä hoidosta ihon kunnon parantamisessa on kliinisiin testeihin perustuvaa kiistatonta näyttöä. Iho vastaa voimistuvaan A-vitamiinisiedätykseen ja muihin vitamiineihin muuttumalla vähitellen vahvemmaksi, joustavammaksi, sileämmäksi, kirkkaammaksi ja tasaisemman väriseksi.

ENVIRON-kasvohoitoja saavat tehdä vain koulutuksen saaneet kosmetologit, sairaanhoitajat ja lääkärit.

ENVIRON-vitamiinihoidot

ENVIRON-vitamiinihoidot parantavat ihon kollageenin- ja elastiinintuotantoa ja kosteuspitoisuutta sekä normalisoivat ihon talintuotantoa ja talirauhasten sarveistumista. Niillä voidaan myös vähentää pigmentin liikamuodostusta, jolloin iho väri tasoittuu ja kirkastuu. Kun myös ihon kotihoidossa käytetään A-vitamiinia ja muita antioksidantteja, ihon ikääntymisen ja valovaurioiden hoidossa saadaan vieläkin parempia tuloksia. ENVIRON-vitamiinihoitojen tukemiseen voidaan käyttää Lacm1-kuorintahappoa. Sen käyttö on turvallista ympäri vuoden, myös valoisina vuodenaikoina.

ENVIRON-PEELINGIT

ENVIRON-peelingit ovat tehokkaita ja vahvoja mutta turvallisia AHA-happoja (maitohappo) ja trikloorietikkahappoja (TCA). Happokuorintoja tehdään pääasiassa pimeään vuodenaikaan. Paras tulos saavutetaan sarjahoidolla ja kuorinnat voidaan yhdistää ENVIRON-vitamiinihoitoon.