MIKRONEULAUS

MITÄ MIKRONEULAUS ON?

Mikroneulauksessa ihon epidermikseen tehdään tuhansia ohuita mikrokanavia. Anumarissa mikroneulaus tehdään aina koneellisesti hoitoon parhaiten soveltuvalla mikroneuslaitteella. Pienen pienet mikrovauriot stimuloivat ihon luonnollisia paranemismekanismeja, mikä saa ihon uudistamaan itseään nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi mikrokanavat avaavat kosmetiikan vaikuttaville aineille suoran tien ihoon, mikä moninkertaistaa kosmetiikan vaikuttavuuden. Mikroneulauksen vaikutus ihoon on hyvin selvä ja konkreettinen. Säännöllisen mikroneulauksen seurauksena iho muun muassa kiinteytyy, napakoituu ja silottuu ja sen väri tasoittuu.

KENELLE MIKRONEULAUS SOPII?

Mikroneulaus on tehokas veitsetön hoitomuoto kaikille, jotka haluavat pitkittää ihonsa nuoruutta. Erilaisista iho-ongelmista se sopii ryppyjen ja arpien häivyttämiseen, auringon vaurioittaman ihon virkistämiseen sekä suurihuokoisen, paksun, arpisen ja rasvaisen ihon hoitoon. Lisäksi neulausta käytetään henkilöille, joilla on sydänsairauksia tai sydämentahdistaja tai heille, jotka eivät muutoin siedä sähköön pohjautuvia hoitoja. Mikroneulausta ei suositella raskaana oleville, diabeetikoille eikä tulehtuneelle iholle. Jos asiakas haluaa ennen mikroneulausta ihon pintapuudutuksen*, on se tilattava etukäteen varauksen yhteydessä. Hoitoaika pitenee silloin 30-45 minuuuttia.

* Käyttämämme kaksi puudutevoidevaihtoehtoa sisältävät seuraavia vaikuttavia aineita: Prilocain+Lidocain TAI Amethocaine+Propitocaine+Lidocaine.