LASERTERAPIA

Laser on monipuolinen ja tehokas ihonhoitomenetelmä. Anumarin laserterapiahoidot keskittyvät ihon ikämuutosten lievittämiseen ja ennaltaehkäisyyn. Hoidoissa voidaan käyttää laseria joko sellaisenaan tai tehostaa sillä muiden antiage-hoitojen vaikutusta. Laser sopii myös akneongelmien ja arpien paikallishoitoon.

MIKÄ LASER

Laserteknologiassa ihoon kohdistetaan puhdasta, tietyn aallonpituuden valoenergiaa. Kosmeettisten lasereiden aallonpituus on 630-950 nanometriä. Kun keskitetty lasersäde kohtaa ihon, kudoksen toiminta elpyy, virkistyy ja normalisoituu.

LASERIN IHOHYÖDYT

Laserin selkeästi havaittavia ihohyötyjä ovat mm:

  • ihon kollageenintuotannon lisääntyminen, mikä pehmittää juonteita ja ryppyjä
  • turvotuksen poistuminen kasvoilta ja silmänympärysalueelta
  • soluaineenvaihdunnan piristyminen ja ihon yleinen virkistyminen ja heleytyminen
  • verenkierron vilkastuminen ja ihon ravinnonsaannin tehostuminen
  • rauhoittaa tulehdusta
  • arpikudoksen korjautuminen

ONKO LASER TURVALLISTA

Anumarin Dit-Laser on kauneudenhoitolan ammattilaisten käyttöön kehitetty laserlaite, joka ei ylitä sosiaali- ja terveysministeriön määräämiä ihoaltistuksen enimmäisarvoja. Dit-Laser laskee hoitoajan asetetun energiamäärän mukaan, mikä tekee hoitamisesta turvallista ja aina oikean pituista. Hajaheijastukselta suojautumiseksi hoidon aikana käytetään tarvittaessa suojalaseja. Dit-Laserin on kehittänyt Diter, joka on kauneudenhoito- ja fysioterapialaitteiden ehdottomasti arvostetuin ja osaavin valmistaja maassamme.