PHFORMULA-PINNOITUSHOIDOT

PHFORMULA-PINNOITUSHOIDOT

pHformula-pinnoitusmetodi perustuu ihoa kemiallisesti kuoriviin happoihin. Toisin kuten perinteiset happokuorinnat, ne jälleenrakentavat eli pinnoittavat ihon uudelleen. Kontrolloidusti ja hallitusti tehdyt hoidot stimuloivat ihosolujen uusiutumista ilman ihotraumoja tai -ärsytystä. pHformula-menetelmää saavat käyttää ainoastaan valtuutetut ammattilaiset, kuten ihotautilääkärit, sairaanhoitajat ja edistyneet kosmetologit.

ANUMARIN PINNOITUSHOIDOT

Happojen ja muiden vaikutusaineiden optimaalisella ja innovatiivisella yhdistelyllä pHformula-pinnoituksilla voidaan hoitaa laajasti ihon erilaisia häiriötiloja:

A.G.E.

Tehokas ja voimakas pinnoitus ikääntyvälle iholle. Hoito aktivoi ja eheyttää ihoa ja korjaa sen toimintahäiriöitä. Kollageenin tuotannon aktivoituminen silottaa ihon pinnallisia, valovanhenemisesta aiheutuneita juonteita ja ryppyjä. Tehokkaat aktiiviaineet hoitavat lisäksi ihon pigmenttimuutoksia ja sameutta.

V.I.T.A. C

Eräs suosituimmista pinnoitushoidoistamme on suunnattu elottoman ihonvärin ja tummien läiskien hoitoon. Poikkeuksellisen tehokkaasti imeytyvä C-vitamiini kirkastaa ja virkistää ihoa välittömästi. Säännöllisesti tehtynä V.I.T.A. C -hoito tehostaa ihosolujen aineenvaihduntaa ja kuntouttaa ihon kiinteydestä vastaavia sidekudossäikeitä, jolloin iho silottuu, kiinteytyy ja vahvistuu.

C.R.

Vahvistava pinnoitushoito ärtyneelle, punoittavalle, couperoottiselle ja rosacea-iholle. Hoidon aktiiviaineet lievittävät tulehduksellisuutta, tasapainottavat ihon bakteerikantaa ja vahvistavat ihon vastustuskykyä. Hoidolla on lievästi keratolyyttinen eli kuoriva vaikutus.

M.E.L.A.

Voimallinen, ihoa selkeästi vaalentava pinnoitushoito hyperpigmentaatioihin taipuvaiselle iholle. Hoito sekä vaalentaa olemassa olevia läikkiä että ehkäisee uusien syntymistä. Innovatiivinen toimintamekanismi takaa, että näkyvät tulokset saadaan aikaan turvallisesti. Huomioi, että varsinkin M.E.L.A.-pinnoituksen jälkeen iho punoittaa ja tummuu, kunnes kirkastava vaikutus ihon kuoriutuessa tulee esiin.  

A.C.N.E.

Epäpuhtaan ja akneihon pinnoitushoito, joka vähentää ihossa esiintyviä epäpuhtauksia, komedoita ja mustapäitä sekä supistaa ihohuokosia. Kontrolloidusti ihoon imeytyvät aktiiviaineet ehkäisevät tulehdusta, tasapainottavat talintuotantoa ja kuorivat kevyesti ihon tukkeutunutta pintaa.

ENNEN JA JÄLKEEN PINNOITUKSEN

pHformula-pinnoitusten toimintamekanismi poikkeaa täysin klassisista kauneushoidoista. Ennen ensimmäistä varsinaista pinnoitushoitoa iholle tehdään siksi herkkyystesti ja luodaan yksilöllinen pinnoitussuunnitelma. Samalla asiakas ostaa itselle henkilökohtaisesti valitun hoitoseerumin, joka valmistaa ihon ensimmäiseen pinnoitushoitoon. Hoitojen jälkeen iho suojataan auringolta ja muilta ärsytystekijöiltä pHformula U.V. Protect SPF30+ -päivävoiteella. Pinnoitushoitojen jälkeen ihossa voi esiintyä punoitusta, kuumotusta, tummumista ja hilseilyä. M.E.L.A.-pinnoituksen jälkeen näin on lähes aina, mutta reagointia voi esiintyä myös muiden hoitojen jälkeen. Oireiden kesto ja voimakkuus vaihtelevat yksilöllisistä tekijöistä riippuen. Ihon meikkaamista ei suositella hoitopäivänä eikä noin kahteen päivään sen jälkeen.