UURTEENTÄYTTÖ

MITÄ UURTEENTÄYTTÖ ON?

Uurteentäytössä pieni määrä täyteainegeeliä ruiskutetaan ihoon hyvin ohuella neulalla. Geeli tuo tilavuutta rypyn alle, mikä kohottaa ryppyä ja pehmentää sitä.

MITÄ TÄYTEAINE ON?

Täyteainegeelit perustuvat hyaluronihappoon. Se on sokerimolekyyli, jonka kemiallinen rakenne on samanlainen niin yksinkertaisessa bakteerissa kuin ihmisessä. Ihmiskehossa hyaluronihappoa on mm. kudoksissa, nivelissä, silmissä ja ihossa. Ihossa hyaluronihappo sitoo itseensä vettä, kohottaa ihoa ja pitää sen kiinteänä. Hyaluronihappo on siis luonnollinen täyteaine, joka hajoaa ajan myötä vedeksi ja poistuu elimistöstä kokonaan.

HUOMIOI ENNEN UURTEENTÄYTTÖÄ

Hoitoa ei tehdä, jos sinulla on verenohennuslääkitys. Aspiriinin ja omega-3-tuotteiden käyttö kannattaa lopettaa viikkoa ennen hoitoon tulemista, sillä verta ohentavat lääkkeet saattavat aiheuttaa mustelmia. Tulehdus, virus ja herpes ovat esteitä hoidolle. Injektio saattaa laukaista herpeksen, jos sitä on aikaisemmin esiintynyt. Hoitoa edeltävänä viikkona suositellaan herpestä ehkäisevää lääkitystä. Hoidettavalla alueella ei saa olla haavoja tai ihottumia.

.